Pàgines

PRESENTACIÓ

Em sento en una situació estranya:  he viscut molt intensament i ara la vida s'apaivaga.
Potser amb la calma de l'edat, de la maduresa, convé mirar enrere i reflexionar sobre tantes coses viscudes, tants amors que han estat extraordinàriament importants. Potser està bé deixar testimoni d'una altra mena de vida, que sovint necessita discreció i necessita amagar-se, perquè en la societat on vivim, encara hi ha coses que no estan ben vistes. Encara hi ha tabús que no han caigut. S'ha avançat molt en molts aspectes de l'amor i de la sexualitat humana, han caigut barreres. Aquesta, però es manté encara molt ferma. La majoria de persones de la societat, creuen fermament que només es pot estimar una persona i que si n'estimes una altra deixes d'estimar la primera. I la vida amorosa, avui en dia, sovint és una successió precipitada de diferents amors. I també d'enganys.

Hi ha una manera d'estimar, de veure i de sentir les persones, que fa que no les deixis d'estimar mai, malgrat que n'arribin d'altres. Tenir-hi relacions sexuals o no, depèn del moment de cadascú, dels temperaments, dels acords presos.

Des del primer noi amb qui em vaig fixar, quan tenia 13 anys, fins a l'Aureli, amb qui segueixo convivint cada dia, hi ha hagut uns quants homes a la meva vida, que recordo encara amb molt d'amor hagin passat els anys que hagin passat des que els vaig veure per darrer cop. No pas amb tots s'ha arribat al punt de tenir relacions sexuals.  En un cas per edat, en un altre cas per prudència, en un altre, per un malentès entre tots dos, no n'hi ha hagut, en altres sí. 

Em proposo explicar aquests amors. No sé si això pot despertar l'interès d'algú o no, són les meves millors joies. El meu immens tresor d'amics.

Voldria fer també esment de les amigues. He tingut i tinc moltes amigues íntimes, amb qui la confiança és total, però, per falta d'atracció sexual per les persones del meu propi sexe, no s'ha donat mai el cas de tenir-hi relacions sexuals. Però això està lligat a la meva manera de ser i a la meva tendència sexual, qüestions circumstancials. Si no fos així, probablement alguna d'elles s'hagués pogut convertir també en amant. Per l'estimació, per la confiança, per la complicitat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada